Česky (0 Kč)
Log-in
Log-in Cart (0 Kč) Česky

Ribeyad with bone from a heifer or bullock

vysoka-rostena3JV.jpg vysoka-rostena4JV.jpg vysoka-rostena5JV.jpg

Beef Čestr. Dry-aged for at least 50 days. Perfect for barbecuing as well as for steaks, it is thickly marbled. You can grill it to make perfect steak.

Hovězí čestr. Stařeno na sucho minimálně 50 dnů.
Hodí se na grilování. Je vhodný na steaky, je hustě mramorovaný tukem. Ugrilujete z něj výborný steak.

Once opened, use within 24 hours. Store between +1°C and  +4° C.
Grilling
600 G PACKAGE WITH 10 % WEIGHT TOLERANCE
1 355 Kč / kg
pcs
vysoka-rostena3JV.jpg vysoka-rostena4JV.jpg vysoka-rostena5JV.jpg

Naše Maso
E-shop

We ship orders received by 8pm by the next working day, except on Sundays.

Free delivery over 2200 CZK

Buy whatever your heart desires and we will give you free delivery on orders over 2200 CZK.